MENU

Velkommen inn!

Sølvparken i Kongsberg er snart ferdig og innflyttingen er i gang. Nå er det kun to spektakulære toppleiligheter igjen. Ta kontakt, så viser vi deg dem. 

caption

Sølvparken på Kongsberg nærmer seg ferdig. Beboerne har begynt å flytte inn, næringsdelen tar form og vi er glade for å se hvordan den gamle Sildetomta har fått nytt liv. Når er det kun to ledige leiligheter igjen i prosjektet, begge er store og luftige toppleiligheter. Vi liker å betegne dem som spektakulære.

Du kan komme og se dem med egne øyne, om du vil. Kontakt meglerne våre for å avtale tidspunkt for privat visning.   

Lars Bredeveien har telefon 402 26 161 og epost er lars.bredeveien@eiendomsmegler1bv.no
Lars Martin Nilsrud har telefon 926 29 560 og epost er lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no

Vi har stylet og gjort klar den ene leiligheten, slik at du kan se for deg hvordan det vil være å bo i en av disse, og innrede med egne møbler. 

Slik ser boligene ut

Toppleilighetene har fantastiske utsiktsterrasser, gode planløsninger, kjellerparkering og heis til leilighetsplan.  Under ser du bilder av leilighet B 502, ferdig stylet. Leilighet B 502 ligger i det midterste bygget. Den er på 121 kvadratmeter, og koster 8 490 000 kroner.  Den har to balkonger og det følger med to parkeringsplasser.

 

 

Her kan du lese mer om leilighet B 502.

Den andre toppleiligheten som er ledig heter A 601 er på 128 kvadratmeter. Også denne har fire rom, to balkonger og to parkeringsplasser. Prisen er 7990 000 kroner. Her kan du lese mer om den. 

Har du noen spørsmål om toppleilighetene eller området, så snakk med Lars eller Lars-Martin. De kjenner Sølvparken bedre enn noen andre på Kongsberg. 

Lars Bredeveien og Lars Martin Nilsrud på toppen av Soelvparken

Meglerne våre treffer du her:

lars.martin.nilsrud@eiendomsmegler1bv.no / telefon 926 29 560

rs.bredeveien@eiendomsmegler1bv.no / telefon 402 26 161