MENU

Kort avstand til det meste

Fra Sølvparken blir det kort vei til alt. Hele Stortorvet kjøpesenter med 70 ulike butikker ligger bare noen meters gangbro unna. Og til resten av sentrum, med mer shopping, caféer, restauranter og uteliv, snakker vi om noen minutters gange. I tillegg kommer flere nye butikker ”under” parken langs Gomsrudveien.

Tre barnehager ligger innenfor en radius på 500 meter, og det er grei gangavstand til både barneskole, ungdomsskole og videregående.

Det er tre minutters gange til stasjonen, og nærmeste bussholdeplass er 100 meter unna. Mer sentralt er det nesten vanskelig å bo på Kongsberg.

Toget bruker 30 minutter til Drammen, time til Oslo og halvannen til Gardermoen. Med bil går det omtrent like fort. Foretrekker du flyplassen på Torp tar det bare en drøy times biltur. 

14 bussruter knytter byen sammen med nærområdene, og i tillegg går det ekspressbusser til Drammen, Oslo, Bergen, Haugesund, Notodden og Geilo.

 

Et smykke av et boligområde

Om to år vil Sildetomta være totalt forandret gjennom et dristig og gjennomtenkt byplangrep. Vi har døpt prosjektet Sølvparken, nettopp fordi det vil bli et smykke av en boligområde. Det blir et prosjekt som byen kan være stolt av, et glitrende smil i bybildet og et velkomment bidrag til en utvidelse av sentrum. LES MER

Solrike, vestvendte utsiktleiligheter

Sølvparken blir 68 moderne boliger. Vestvendte med store balkonger og utsikt nedover og utover mot Lågen, museet og kirken. På gateplan mot Gomsrudveien er det planlagt butikker og næringsarealer i 2 etasjer. Boligene vil ligge tilbaketrukket mot et stort park- og fritidsareal på ”taket” av næringslokalene, skjermet fra trafikk og støy. LES MER