MENU

Et smykke av et boligområde

Om to år vil Sildetomta gjenoppstå som byens nye stolthet. Kanskje snakker vi ikke bare om et boligprosjekt, men om en hel liten bydel. Parken, som binder hele prosjektet sammen, vil selvfølgelig bli tilgjengelig for hele byen. Her vil alle føle seg velkomne blant vakker beplantning, trivelige gangstier, balløkke og lekepark.

I nordenden av parkanlegget kommer byens nye landemerke, Hotell 1624. Fasadene er ikke ferdig utformet ennå, men dette blir et moderne konferansehotell med alle fasiliteter, blant annet en spektakulær Sky Bar med takterrasse og utsikt i alle himmelretninger.

Med 13 etasjer og flott arkitektur vil Hotell 1624 bli byens definitive signalbygg og en spennende møteplass for både tilreisende og byens egne innbyggere.

 

Solrike, vestvendte utsiktleiligheter

Sølvparken blir 68 moderne boliger. Vestvendte med store balkonger og utsikt nedover og utover mot Lågen, museet og kirken. På gateplan mot Gomsrudveien er det planlagt butikker og næringsarealer i 2 etasjer. Boligene vil ligge tilbaketrukket mot et stort park- og fritidsareal på ”taket” av næringslokalene, skjermet fra trafikk og støy. LES MER

Kort avstand til det meste

De som velger å flytte inn i Sølvparken blir nærmeste nabo til en vakker park og et spennende hotell med restaurant, café og bar. De får til og med sin egen gangbro direkte til Stortorvet kjøpesenter og Kongsberg sentrum.  LES MER