MENU

Dette er Sølvparken

Det er lenge siden noen lagret sildekasser på området mellom jernbanen og Gomsrudveien. Det er 40 år siden den siste kornlasten ble levert til kornsiloen som nå er revet. Og det er lenge siden noen sa et eneste rosende ord om stedet som i uminnelige tider har blitt kalt Sildetomta.

Et smykke av et boligområde

Om to år vil Sildetomta være totalt forandret gjennom et dristig og gjennomtenkt byplangrep. Vi har døpt prosjektet Sølvparken, nettopp fordi det vil bli et smykke av en boligområde. Det blir et prosjekt som byen kan være stolt av, et glitrende smil i bybildet og et velkomment bidrag til en utvidelse av sentrum.
Les mer om prosjektet

Solrike, vestvendte utsiktleiligheter

Sølvparken blir 68 moderne boliger. Vestvendte med store balkonger og utsikt nedover og utover mot Lågen, museet og kirken. På gateplan mot Gomsrudveien er det planlagt butikker og næringsarealer i 2 etasjer. Boligene vil ligge tilbaketrukket mot et stort park- og fritidsareal på ”taket” av næringslokalene, skjermet fra trafikk og støy.
Les mer om leilighetene

Kort avstand til det meste

De som velger å flytte inn i Sølvparken blir nærmeste nabo til en vakker park og et spennende hotell med restaurant, café og bar. De får til og med sin egen gangbro direkte til Stortorvet kjøpesenter og Kongsberg sentrum.
Les mer om beliggenheten

Flott utsikt fra leilighetene

Beborne i Sølvparken vil få et flott utsyn over Kongsberg og Lågen. Sjekk denne dronevideoen som viser utsikten fra de ulike etasjene
Se utsikten

Fantastiske toppleiligheter

Toppleilighetene i Sølvparken blir kanskje byens flotteste leiligheter. Solrike og vestvendte, med vid utsikt mot kirken og langt nedover elva. Her vil du bo høyt og fritt, med stor terrasse, tre soverom, to bad og to parkeringsplasser.
Les mer om toppleilighetene

Illustrasjoner. Endringer kan forekomme.